Despre noi

Marlenka

Prăjitură tradițională armeniană

În anul 2003 în oraşul Frydek-Mistek din Cehia după o reţetă armenească tradiţională a inceput  fabricarea prăjiturii Marlenka, un adevărat miracol din miere. Este un produs 100% natural cu un gust excepţional. Deşi nu conţine conservanţi chimici, prăjitura Marlenka rămâne proaspătă 75 de zile la temperatura camerei.

Fabrica din Republica Cehă în 5 ani a crescut în ritm uimitor de la 2 angajaţi la 200, având în prezent o capacitate de 100,000 de prăjituri în fiecare lună. Distribuţia s-a extins pe teritoriul Europei, fiind gustat şi apreciat în:

Marlenka este o marcă cunoscută pentru produsele sale de patiserie, în special pentru celebra sa prăjitură Marlenka, care își are rădăcinile în rețetele tradiționale armenești. A fost fondată pe baza rețetelor de familie ale fondatorului său, domnul Gevorg Avetisyan, care a transformat o moștenire culinară într-o afacere de succes.

Povestea Marlenka începe cu dorința de a păstra autenticitatea gustului tradițional armean și de a oferi o delicatesă dulce și rafinată, îmbogățită cu miere naturală, care să dureze și să poată fi savurată pe termen lung fără să-și piardă prospețimea sau savoarea. Cu o pasiune pentru ingrediente de cea mai înaltă calitate, rețete bine păstrate și tehnici tradiționale de patiserie, Marlenka a devenit cunoscută pentru prăjiturile sale excepționale. Folosind mierea naturală ca ingredient esențial în toate rețetele, produsele Marlenka sunt recunoscute pentru gustul lor unic și pentru faptul că rezistă mult timp fără a-și pierde calitatea.

În timp, Marlenka a câștigat aprecierea și încrederea clienților din întreaga lume datorită angajamentului său față de calitate, inovație și respect față de tradiția culinară. Cu atenție la detalii și o abordare artizanală, Marlenka continuă să ofere experiențe gustative autentice și memorabile, aducând gustul tradițional armenești în casele oamenilor din întreaga lume.