Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului MarlenkaRomania.ro (marlenkaromania.ro).

Site-ul marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) este operat de societatea Marlenka Family SRL., cu sediul in str.Poetului 1/c, Arad, Arad, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J2/1200/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email marlenkafamily@gmail.com

Transport si retururi

marlenkaromania.ro (marlenkaromania.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Livrare in 1-2 zile
 • Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii
 • 0-2kg > 18Ron / 2-3kg > 20Ron / 3-4kg > 22Ron / 4-5kg > 24Ron5-6kg > 26Ron / 6-7kg > 28Ron
 • 7-8kg > 30Ron / 8-9kg > 32Ron9-10kg > 35Ron / 10-15kg > 40Ron / 15-20kg > 45Ron 20kg-50kg > 50Ron
 • Peste  500,00 RON   cost livrare  →   0,00 RON
 • Easybox, Livrare in 1-2 zile, 15,00 RON

 

RETURNĂRI
 
Dacă produsele nu sunt ceea ce v-aţi aşteptat le puteţi returna în 14 de zile de la data primirii coletului.
Conditii generale pentru returul produselor noastre :
 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  Produsele returnate NU  trebuie să fie deteriorate sau uzate şi trebuie să conțină toate etichetele,
  atât interioare cât si exterioare, in cutia originala ( daca a existat cand le-ati primit)
 • Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: „Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.
 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
 • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzat
Pregătiţi produsele şi documentele ce ne vor permite să confirmăm achiziţia – ex. factura sau comanda confirmată.
Avem disponibilă opțiunea de a schimba produsul, sau  returnarea contravalorii returului intr-un cont bancar.

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare.

După ce vă este înregistrat si verificat returul în depozitul fizic veți primi un e-mail sau un mesaj unde trebuie
să introduceți contul bancar.

Banii vor fi returnati în contul specificat de tine,iar banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

Dacă nu primiți acel mail sau mesaj  în maxim 3 zile lucrătoare, este posibil să aveți adresa de mail
înregistrată eronat la crearea contului de client.
Returnarea baniilor se va face pe curs de 2-30 de zile.